Diensten

Studio Mooijman en Mittelberg grafisch ontwerpbureau illustratie

Drukwerk

De visuele identiteit van uw bedrijf of dienst kunnen wij doorvertalen naar verschillende soorten drukwerk. Zo kunnen wij een huisstijl doorvoeren naar folders, posters, magazines, affiches, banners, visitekaartjes, visitekaartjes, beursstands en vele andere uitwerkingen in print. Met een nauwe samenwerking met diverse drukkerijen begeleiden wij het project van idee tot eindproduct.

bekijk ons drukwerk

Studio Mooijman en Mittelberg grafisch ontwerpbureau illustratie

Visuele identiteit

Wij geloven in de kracht van een eerste indruk. Een visuele identiteit vormt hierbij niet alleen de grafische, maar ook de conceptuele basis van uw bedrijf of dienst en zet hiermee de toon. Wij helpen klanten graag zich uniek, herkenbaar en professioneel op de markt te positioneren. Deze visuele identiteit kunnen wij vervolgens doorvertalen naar verschillende soorten analoge of digitale media.

bekijk onze visuele identiteiten

Studio Mooijman en Mittelberg grafisch ontwerpbureau illustratie

Websites

Aanwezigheid in de vorm van een website en interface op het Internet is essentieel. Studio Mooijman en Mittelberg ontwerpt en bouwt esthetische en gebruiksvriendelijke websites, die de klant uiteindelijk zelf kan beheren en updaten. Ook verzorgen wij responsieve websites met een goede SEO vindbaarheid, zodat het ontwerp van uw website altijd en op elk medium tot zijn recht komt.

bekijk onze websites


Mails met vragen zijn altijd welkom en voor geïnteresseerden maken wij graag een vrijblijvende offerte op. U kunt contact met ons opnemen door een mail te sturen naar sophie@mooijmanenmittelberg.nl of te bellen naar + 31 (0)6 19 81 88 85.