Studio Mooijman en Mittelberg Den Haag

Aeres Training Centre

Alles over dierverzorging leer je in Barneveld! Aeres Training Centre en Aeres International zijn beiden marktleider in Nederland. Leer hier alles op het gebied van dierverzorgingsopleidingen en vaktechnische praktijktrainingen en -cursussen. De sobere huisstijl legt de focus op sprekende close-up beelden en de gebalanceerde typografie zorgt voor een vakkundig geheel. Vanaf 2014 is Studio Mooijman en Mittelberg de vaste ontwerper voor beide organisaties. De Studio verzorgt binnen de bestaande huisstijl naast diverse online uitingen ook het drukwerk en schoolmateriaal.

Naast deze samenwerking is het HBVB magazine ontstaan. Een magazine boordevol inspiratie voor de (aankomende) ondernemer in de dierenbranche. Het bewerken van foto’s, grote hoeveelheden informatie ordenen en het maken van didactische infographics horen allemaal bij dit proces. Elke spread moet namelijk visueel aanspreken en tevens een helder verhaal vertellen. Benieuwd geworden naar de ontworpen magazines? Bekijk ze dan hier. (Mooijman en Mittelberg is verantwoordelijk voor alle uitgave vanaf nummer 15). Het HBVB magazine komt uit in november, april en juni.

Opdrachtgever: Aeres (2015 – heden) Type: divers Drukwerk, school- en promotiemateriaal

Aeres Training Centre Barneveld cursusgids – Studio Mooijman en Mittelberg, Grafisch ontwerpbureau, Den Haag
Aeres Training Centre Barneveld visitekaartjes – Studio Mooijman en Mittelberg, Grafisch ontwerpbureau, Den Haag
Aeres Training Centre Barneveld map – Studio Mooijman en Mittelberg, Grafisch ontwerpbureau, Den Haag
Aeres Training Centre Barneveld koe – Studio Mooijman en Mittelberg, Grafisch ontwerpbureau, Den Haag
Aeres Training Centre Barneveld cursuskalender – Studio Mooijman en Mittelberg, Grafisch ontwerpbureau, Den Haag

Contact

Ben jij ook geïnteresseerd in een visuele identiteit, drukwerk, website of een custom illustratie? Mails met vragen zijn altijd welkom en voor geïnteresseerden maken wij graag een vrijblijvende offerte op. Voor contact of een oriënterend gesprek op onze Studio kun je ons bereiken via + 31 619 81 88 85 of per mail.