Studio Mooijman en Mittelberg Den Haag

Anne&Max

Anne&Max streeft ernaar een huiskamer in de stad zijn, een plek waar je je elk moment van de dag thuis voelt. Ze staan voor pure en eerlijke producten die ze met zorg bereiden en met oprecht enthousiasme serveren. Met meer dan 20 vestigingen is het een succesvol en snelgroeiende franchise keten in Nederland.

Toen Anne&Max vroeg om een productontwerp die de sterke merknaam en uitstraling van het bedrijf zou ondersteunen pakte Studio Mooijman en Mittelberg dit graag op. Het milieuvriendelijke aspect was een grote eis, en hierdoor ontstond de gerecyclede katoenen tas met unieke opdruk!
De illustratie tekende Mooijman en Mittelberg met de hand waarna het ontwerp gezeefdrukt werd op de tassen. De handgetekende stijl gecombineerd met strakke typografie en grafische elementen geeft een unieke uitstraling. Als resultaat kan nu iedereen op een verantwoorde manier boodschappen doen met deze hippe tote bag!

Deze tas is tot heden te koop in alle vestigingen.

Opdrachtgever: Anne&Max (2020) Type: illustratie

Ontwerp illustratie Anne&Max tas, Studio Mooijman en Mittelberg
Ontwerp schets illustratie Anne&Max tas, Studio Mooijman en Mittelberg
Ontwerp illustratie Anne&Max tas, Studio Mooijman en Mittelberg

Contact

Ben jij ook geïnteresseerd in een visuele identiteit, drukwerk, website of een custom illustratie? Mails met vragen zijn altijd welkom en voor geïnteresseerden maken wij graag een vrijblijvende offerte op. Voor contact of een oriënterend gesprek op onze Studio kun je ons bereiken via + 31 619 81 88 85 of per mail via info@mooijmanenmittelberg.nl.