Studio Mooijman en Mittelberg Den Haag

Fine Forest

Studio Mooijman en Mittelberg creëert met hun label Fine Forest natuurlijke, transparante muurstickers. Voor deze collectie laten William en Sophie zich inspireren door de Flora & Fauna. Van een statig damhert of nieuwsgierige steenuil tot kleine vogeltjes die erop los kwetteren op de rand van de deurpost. Met de levensechte muurstickers van Fine Forest haal je hierdoor buiten naar binnen!

Het pointillistische handwerk is een belangrijk aspect voor het duo: iedere illustratie is opgebouwd uit duizenden kleine stipjes. Deze zetten zij met drie verschillende diktes fineliner. Een behoorlijke klus waardoor een bijzonder gedetailleerd resultaat ontstaat, waarbij ieder detail ‘tot in de puntjes’ is uitgewerkt. De transparante muurstickers vermengen zich mooi met elk interieur en kunnen op verrassende plekken geplaatst worden. Doordat de stickers van een mat en transparant materiaal zijn lijkt het net of het stukje natuur écht op de muur is geïllustreerd.

De eerste collectie bestaat uit 10 dieren die in Nederland te vinden zijn. In een later stadium volgen er nieuwe, meer exotische diersoorten. Benieuwd welke dieren er allemaal te verkrijgen zijn? Bekijk het complete assortiment op www.fineforest.nl en haal de natuur in huis.

Label van Studio Mooijman en Mittelberg (2019 – heden) Type: logo, visuele identiteit, website, illustratie

Illustraties Studio Mooijman en Mittelberg
Sophie Mittelberg en Poubelle – Studio Mooijman en Mittelberg, Grafisch ontwerpbureau, Den Haag
Sophie Mittelberg

“Wat is er leuker dan het aankleden van een saaie muur in de woonkamer, het creëren van een blikvanger in de hal of het opvrolijken van de wand in de kinderkamer? Wees creatief en laat tussen je boekenplanken een eekhoorntje tevoorschijn komen, geef de specht de ruimte tegen de rand van de deurpost of laat een vos terugkomen op de plint in de woonkamer!”

Sophie Mittelberg en William Mooijman – Studio Mooijman en Mittelberg, Grafisch ontwerpbureau, Den Haag

Contact

Ben jij ook geïnteresseerd in een visuele identiteit, drukwerk, website of een custom illustratie? Mails met vragen zijn altijd welkom en voor geïnteresseerden maken wij graag een vrijblijvende offerte op. Voor contact of een oriënterend gesprek op onze Studio kun je ons bereiken via + 31 619 81 88 85 of per mail via info@mooijmanenmittelberg.nl.