Studio Mooijman en Mittelberg Den Haag

Het Nationaal Verkeersveiligheid Congres

ANWB, SWOV en Veilig Verkeer Nederland oganiseren het tweejaarlijkse NVVC. Dit evenement is mede mogelijk gemaakt door het ministerie van Infrastructuur en Milieu. Het congres verwelkomt partijen die zich actief inzetten voor de verkeersveiligheid. Voorbeeld hiervan zijn wegbeheerders, politie, onderzoekers, beleidsmedewerkers, bestuurders, adviseurs en belangenbehartigers. Het NVVC en de kennismarkt bieden de bezoeker een inspirerend overzicht van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van verkeersveiligheid. Studio Mooijman en Mittelberg heeft het Nationaal Verkeersveiligheid Congres voorzien van een eigen logo en identiteit. Deze huisstijl is consequent doorgevoerd in verschillende uitingen en promotiemateriaal. Niet alleen de website, maar ook posters, stempels, patronen en roll-up banners. De identiteit blijft groeien naarmate de materialen zich ontwikkelen en uitbreiden. Hierbij zal ten slotte ook het huisstijlhandboek worden aangepast en -gevuld, zodat deze kan meegroeien met de ontwikkeling van het NVVC.

Opdrachtgever: SWOV (2015) Type: Logo, identiteit, promotiemateriaal

Het Nationaal Verkeersveiligheid congres jaarverslag 2015 – Studio Mooijman en Mittelberg, Grafisch ontwerpbureau, Den Haag
NVVC Bovenaanzicht verkeer – Studio Mooijman en Mittelberg, Grafisch ontwerpbureau, Den Haag
Het Nationaal Verkeersveiligheid congres logo – Studio Mooijman en Mittelberg, Grafisch ontwerpbureau, Den Haag
Het Nationaal Verkeersveiligheid congres website – Studio Mooijman en Mittelberg, Grafisch ontwerpbureau, Den Haag
Het Nationaal Verkeersveiligheid congres poster – Studio Mooijman en Mittelberg, Grafisch ontwerpbureau, Den Haag
Het Nationaal Verkeersveiligheid congres badge – Studio Mooijman en Mittelberg, Grafisch ontwerpbureau, Den Haag

Contact

Ben jij ook geïnteresseerd in een visuele identiteit, drukwerk, website of een custom illustratie? Mails met vragen zijn altijd welkom en voor geïnteresseerden maken wij graag een vrijblijvende offerte op. Voor contact of een oriënterend gesprek op onze Studio kun je ons bereiken via + 31 619 81 88 85 of per mail.