Studio Mooijman en Mittelberg Den Haag

Humatest

Humatest vindt dat het makkelijk moet zijn om jezelf te testen op SOA’s of het HPV-virus. Het kan namelijk iedereen overkomen, maar om naar een SOA-kliniek te gaan is voor velen toch nog een drempel. Daarom heeft Eurofins gebruiksvriendelijke zelfafnametesten ontwikkeld. Deze zelfafnametesten zijn net zo betrouwbaar als een afname bij de huisarts of GGD. Aan Studio Mooijman en Mittelberg om bij elke test via illustraties en tekst te laten zien hoe een test in zijn werk gaat. Hierdoor zijn deze thuistesten eenvoudig en bovendien gebruiksvriendelijk!
Mooijman en Mittelberg ontwikkelde een logo en huisstijl met een betrouwbare en professionele uitstraling. De kleuren zijn uitnodigend en vriendelijk, de illustraties modern en helder. Er moest goed nagedacht worden over het volledige testpakket als eindproduct. Op deze manier ontstonden er custom verpakkingen, adreslabels, stickers, bijsluiters en codekaartjes.

Met de hulp van Portret in Bedrijf werden er professionele foto’s geschoten die een open en menselijke uitstraling geven aan alle items.
Met het ontwerp van de website wil de Studio de doelgroep aanspreken en daarnaast de drempel weghalen om jezelf op een anonieme manier veilig te laten testen op een SOA.

Opdrachtgever: Eurofins (2019 – heden) Type: logo, website, verpakkingen en drukwerk

Logo humatest
Logo humatest
Logo humatest
Logo humatest
Website Humatest, Studio Mooijman en Mittelberg
Testpakket Soa, ontwerp Studio Mooijman en Mittelberg
Testpakket Soa, ontwerp Studio Mooijman en Mittelberg
Website Humatest, ontwerp Studio Mooijman en Mittelberg
Testpakket Humatest, ontwerp Studio Mooijman en Mittelberg
Testpakket Soa, ontwerp Studio Mooijman en Mittelberg
Testpakket Humatest, ontwerp Studio Mooijman en Mittelberg

Contact

Ben jij ook geïnteresseerd in een visuele identiteit, drukwerk, website of een custom illustratie? Mails met vragen zijn altijd welkom en voor geïnteresseerden maken wij graag een vrijblijvende offerte op. Voor contact of een oriënterend gesprek op onze Studio kun je ons bereiken via + 31 619 81 88 85 of per mail via info@mooijmanenmittelberg.nl.