Studio Mooijman en Mittelberg Den Haag

Illustraties

Een passie van Studio Mooijman en Mittelberg is het illustreren van botanische of natuurgerelateerde prints. Deze realistische ontwerpen (zoals bijvoorbeeld die van Fine Forest) worden op ware grootte met verschillende dikte fineliners gestippeld. De tekeningen krijgen hierdoor een karakteristieke en herkenbare eigen stijl. De illustraties gebruikt de Studio voor verschillende doeleinden. Zo illustreert Mooijman en Mittelberg niet alleen elk jaar hun eigen kerstkaart, maar zijn de tekeningen ook het beginpunt voor een aantal logo’s.
In andere gevallen dienen de illustraties om een identiteit aan te vullen en te versterken. Zo kan het gebruik van een handgetekende stijl gecombineerd met strakke typografie en grafische elementen een identiteit enorm verrijken. Het krijgt hierdoor meer diepte, gelaagdheid en persoonlijkheid. Deze elementen kunnen fungeren in sliders of als achtergrond, maar vormen in sommige gevallen ook het middelpunt van de aandacht. Een voorbeeld hiervan is het productontwerp wat wij maakte voor Anne&Max.

Opdrachtgever: Studio Mooijman en Mittelberg (2013 – heden) Type: Illustraties

Hof van Duivenvoorde winterkoning illustraties – Studio Mooijman en Mittelberg, Grafisch ontwerpbureau, Den Haag
Illustratie – Studio Mooijman en Mittelberg, Grafisch ontwerpbureau, Den Haag
Illustraties Studio Mooijman en Mittelberg
Illustratie – Studio Mooijman en Mittelberg, Grafisch ontwerpbureau, Den Haag
Illustraties Studio Mooijman en Mittelberg
Daniëls BV logo illustraties – Studio Mooijman en Mittelberg, Grafisch ontwerpbureau, Den Haag
Illustraties torenvalk – Studio Mooijman en Mittelberg, Grafisch ontwerpbureau, Den Haag

Contact

Ben jij ook geïnteresseerd in een visuele identiteit, drukwerk, website of een custom illustratie? Mails met vragen zijn altijd welkom en voor geïnteresseerden maken wij graag een vrijblijvende offerte op. Voor contact of een oriënterend gesprek op onze Studio kun je ons bereiken via + 31 619 81 88 85 of per mail.