Studio Mooijman en Mittelberg Den Haag

Hogeschool Rotterdam

Op de Portfolioavond van de Hogeschool Rotterdam tonen alle derdejaars studenten van de studierichtingen Grafisch ontwerpen, Advertising, Illustratie, Mode, Lifestyle & Design, Interieur ontwerpen, Animatie, Audiovisueel ontwerpen, Digitale fotografie en Leisure Management hun portfolio’s. Stagebedrijven kunnen zich presenteren  en feedback geven op de portfolio’s van alle studenten, die zich oriënteren op een toekomstige stageplek. De Portfolioavond is gericht op professionals uit verschillende vakgebieden en stimuleert om kennis en ervaringen uit te wisselen. Studio Mooijman en Mittelberg verzorgde hierbij het ontwerp voor de uitnodiging. De handgetekende illustratie vormt het concept waarbij de ‘pareltjes’ van die avond tevoorschijn komen. In dit geval dienen de illustraties om de identiteit aan te vullen en te versterken. Zo kan het gebruik van een handgetekende stijl gecombineerd met strakke typografie en grafische elementen een identiteit enorm verrijken. Het krijgt hierdoor meer diepte, gelaagdheid en persoonlijkheid.
Het eindontwerp is zowel gebruikt als reclameposter als affiche.

Opdrachtgever: Hogeschool Rotterdam (2013) Type: Flyer en poster

Hogeschool Rotterdam flyer – Studio Mooijman en Mittelberg, Grafisch ontwerpbureau, Den Haag en Mittelberg, grafisch ontwerpbureau, Raamweg 22 Den Haag, Portfolioavond Willem de Kooning Academie, Hogeschool Rotterdam, poster, drukwerk
Hogeschool Rotterdam portfolioavond – Studio Mooijman en Mittelberg, Grafisch ontwerpbureau, Den Haag
Hogeschool Rotterdam portfolioavond – Studio Mooijman en Mittelberg, Grafisch ontwerpbureau, Den Haag
Hogeschool Rotterdam portfolioavond – Studio Mooijman en Mittelberg, Grafisch ontwerpbureau, Den Haag

Contact

Ben jij ook geïnteresseerd in een visuele identiteit, drukwerk, website of een custom illustratie? Mails met vragen zijn altijd welkom en voor geïnteresseerden maken wij graag een vrijblijvende offerte op. Voor contact of een oriënterend gesprek op onze Studio kun je ons bereiken via + 31 619 81 88 85 of per mail.