Studio Mooijman en Mittelberg Den Haag

Schevichoven

Schevichoven is een regeneratieve agrarische onderneming met een heel bijzonder standpunt. Zo streven zij ernaar agrarische ondernemers te inspireren om een systeem te bouwen waar mens en natuur in balans zijn. Een mooi voorbeeld hiervan is de film ‘The Biggest little Farm‘.

Deze onderneming gaat kennis en diverse methoden inzetten uit de Permacultuur, Voedselbos en Agri-tech om een uniek systeem te bouwen. Schevichoven is namelijk overtuigd dat dit systeem de toekomstige uitdagingen die de agricultuur te wachten staat aan zal kunnen. Zo produceren zij gezonde en voedzame producten in combinatie met het terugbrengen en in stand houden van de gezondheid van de bodem én biodiversiteit. Daardoor zal de voedselzekerheid voor de komende generaties worden veiliggesteld.

Studio Mooijman en Mittelberg ontwikkelde een passende identiteit, compleet met een sfeerbeeld van toekomstige producten en educatie materiaal. Het logo is een minimalistische visualisatie van de belangrijkste kernwaarde: het regeneratieve aspect van dit project.

Daarbij fungeert het beeldmerk als een blanco milieu waarin flora en fauna zich continu kan blijven ontwikkelen.

Opdrachtgever: Schevichoven (2020) Type: logo en identiteit

Logo Schevichoven, ontwerp van Studio Mooijman en Mittelberg
Website Schevichoven, ontwerp van Studio Mooijman en Mittelberg
Tshirt Schevichoven, ontwerp van Studio Mooijman en Mittelberg
Schevichoven, ontwerp van Studio Mooijman en Mittelberg
Schevichoven, ontwerp van Studio Mooijman en Mittelberg
Schevichoven, ontwerp van Studio Mooijman en Mittelberg

Contact

Ben jij ook geïnteresseerd in een visuele identiteit, drukwerk, website of een custom illustratie? Mails met vragen zijn altijd welkom en voor geïnteresseerden maken wij graag een vrijblijvende offerte op. Voor contact of een oriënterend gesprek op onze Studio kun je ons bereiken via + 31 619 81 88 85 of per mail via info@mooijmanenmittelberg.nl.