Studio Mooijman en Mittelberg Den Haag

Villa Ockenburgh

In 2012 zijn vele handen ineengeslagen om het historische Villa Ockenburgh in Den Haag te redden. Een prachtig project waarbij vrijwilligers, studenten, sponsors en donateurs samenkwamen. Inmiddels is dit zwaar verwaarloosde Rijksmonument gerenoveerd en schittert dit monumentale pand als een prachtige ontmoetingsplek voor jong en oud.
Studio Mooijman en Mittelberg had de eer om het nieuwe logo voor dit project te ontwerpen en daarbij een uitnodigende identiteit te ontwikkelen.
Het roodborstje werd met de hand geïllustreerd en komt in diverse kleurvariaties terug in verschillende uitingen. Naast de website is de speelse huisstijl ook doorgetrokken in divers drukwerk, zoals menukaarten, visitekaartjes, banieren en cadeaubonnen.

In de website zijn verschillende natuurrijke elementen geïncorporeerd, met als middelpunt een custom waterverf illustratie van de Villa zelf. De website beschikt over meerdere speciale functies, zo heeft deze een reserveringssysteem, blog omgeving, maandkalender en ticketsysteem. De website is adaptief, dat wil zeggen dat er een apart ontwerp is voor het gebruik op de mobiel en tablet. De pagina’s passen zich daardoor aan naar het desbetreffende media waarop zij worden gebruikt.

Benieuwd geworden naar de website? Bekijk hem dan snel hier!

Opdrachtgever:Villa Ockenburgh (2020) Type: logo, identiteit, drukwerk, website

Logo Villa Ockenburgh, Studio Mooijman en Mittelberg
Villa Ockenburgh, Studio Mooijman en Mittelberg
Website, Studio Mooijman en Mittelberg
Visitekaartje Villa Ockenburgh, Studio Mooijman en Mittelberg
Landgoed Ockenburgh, Studio Mooijman en Mittelberg
Interieur, Studio Mooijman en Mittelberg
Website Villa Ockenburgh, Studio Mooijman en Mittelberg
Tas Villa Ockenburgh, Studio Mooijman en Mittelberg

Contact

Ben jij ook geïnteresseerd in een visuele identiteit, drukwerk, website of een custom illustratie? Mails met vragen zijn altijd welkom en voor geïnteresseerden maken wij graag een vrijblijvende offerte op. Voor contact of een oriënterend gesprek op onze Studio kun je ons bereiken via + 31 619 81 88 85 of per mail via info@mooijmanenmittelberg.nl.