Studio Mooijman en Mittelberg Den Haag
William Mooijman en Sophie Mittelberg – Studio Mooijman en Mittelberg, Grafisch ontwerpbureau, Den Haag
Sophie Mittelberg en William Mooijman – Studio Mooijman en Mittelberg, Grafisch ontwerpbureau, Den Haag
Sophie Mittelberg – Studio Mooijman en Mittelberg, Grafisch ontwerpbureau, Den Haag

Een bijzondere chemie tussen twee uitgesproken perspectieven

Sophie Mittelberg en William Mooijman, beiden afgestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam, merkten al snel dat er een sterke samenwerking ontstond aan het begin van de academie. Vier jaar later vond het grafisch ontwerpbureau Studio Mooijman en Mittelberg zijn oorsprong en stortten zij zich op het design van analoge en digitale media, voor zowel grote als kleine bedrijven.

Vindingrijk ontwerpen

“Wij geloven in de kracht van een eerste indruk. Zo vormt een visuele identiteit niet alleen de grafische, maar ook de conceptuele basis van een bedrijf of dienst en zet hiermee de toon. Wij helpen klanten zich uniek, herkenbaar en professioneel op de markt te positioneren. Deze visuele identiteit kunnen wij vervolgens doorvertalen naar verschillende soorten analoge of digitale media.”
De Studio ligt in het centrum van Den Haag, hier werken zij enthousiast aan zowel passende als gedurfde projecten.

Studio Mooijman en Mittelberg richt zich op de ontwikkeling van visuele identiteiten, drukwerk, illustraties en websites.

William Mooijman en Poubelle – Studio Mooijman en Mittelberg, Grafisch ontwerpbureau, Den Haag
Sophie Mittelberg en William Mooijman – Studio Mooijman en Mittelberg, Grafisch ontwerpbureau, Den Haag
 • William Mooijman – Studio Mooijman en Mittelberg, Grafisch ontwerpbureau, Den Haag

  William Mooijman

  Co-founder / Ontwerper

  “Geen enkele dag is hetzelfde als grafisch ontwerper. Dit geeft mij de ruimte om altijd tot een vindingrijke oplossing te komen.” William is een betrokken all-rounder op het gebied van online en offline communicatie. “Belangrijk is voor mij dat elke uiting met dezelfde aandacht en zorg wordt vormgegeven. Een ingewikkelde website moet net zo goed communiceren als een simpele ansichtkaart.” William geniet van zowel het proces als het eindresultaat. “Ik hou ervan als de vorm, taal en uitwerking van een ontwerp naadloos aansluit bij de behoeften van de opdrachtgever. Daarom ben ik altijd bereid om dat stapje extra te zetten, zodat het werk doeltreffend en consequent ontworpen kan worden. Neem bijvoorbeeld Tender Services Group. Een sterke identiteit met een heldere (beeld)taal, die op elk medium kan communiceren.” In zijn vrije tijd reist William graag door Nederland en illustreert hij ansichtkaarten van flora en fauna.
  • Opleiding: Graphic Design, Willem de Kooning Academie Rotterdam
 • Sophie Mittelberg – Studio Mooijman en Mittelberg, Grafisch ontwerpbureau, Den Haag

  Sophie Mittelberg

  Co-founder / Ontwerper

  Sophie vormt het eerste aanspreekpunt van de Studio en zorgt ervoor dat een ontwerpproces naar behoren verloopt. “Ik hecht waarde aan een betrokken samenwerking. Zo draag ik graag bij aan de inhoud van een ontwerpvraag, zodat wij als studio met een geschikte en verrassende oplossing kunnen komen.” Als ontwerper houdt Sophie zich bezig met identiteiten en drukwerk, waarbij zij graag gebruik maakt van getekende en geschilderde elementen. “Ik kijk met trots terug op projecten zoals Rescued en Hof van Duivenvoorde. Een handgetekende illustratie kan een identiteit enorm verrijken. De klant op deze manier positief verrassen en nieuwsgierig maken naar meer geven mij energie." Naast haar werk bij de studio gaat de liefde voor illustreren thuis door. Zo is ze momenteel bezig met het illustreren en schrijven van een eigen educatief kinderboek.
  • Opleiding: Graphic Design, Willem de Kooning Academie Rotterdam